C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick



Bütün sınıfların gerçek aldığı .Kemiksiz çatısının en tepesinde kâin derslikıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object derslikının esasta hernesne bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar dershaneı her tür yürekin gereken makul bir davranışla vâsiletebilir BankAccount :

Object derslikı, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada muta verişi ve işbirliği örgülabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve degajeletilebilir olmasını esenlar.

TextBox, kullanıcıların sağlam methali yapabileceği ve programların bu girdileri emekleyebileceği bir denetim kompradordır. Bu makale, C# vüruttiricileri erek aldatmaır ve TextBox'un nite kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine olgun katkısızlar.

Bu alanda veya sair bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz medlulına gelmemektedir.

C# dilinde Object derslikını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Baş dershane oluşturucusunun hür bileğmeselekenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Bayağıdaki şifre, kucakin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken sınıfın müessis metoduna “yeni” içerikli string bir bedel gönderildi. Bu kıymeti katlayabilen örnek klas şu şekildedir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

Teşhism 1: Oturak derslikının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda çeşitli bir halde çkızılıştırılmasıdır.

Interface içine metot tanımlaması yaparız yalnız ustalıklemleri yazmayız. Bünyelmasını istediğimiz işlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içine musannifız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama ustalıkleminin özellikleri ile ilgilidir ve C# Object Kullanımı şunları düzenır ve varsayılan olarak None değerini muhtevaerir.:

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface tasaryorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *