C# Object Kullanımı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

C# ile nesne erişimi C# ile script kırmı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara muvasala forumumuzda cemi Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan makalelabilir.

Property’ler kaynak kodun basit bir syntax kullanarak metot çağırmasına izin verir. CLR iki çtay property sunar: parametresiz property, basit property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

Button'un tıklanma vakasında, veri el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri meseleleyebilirsiniz.

TextBox, kullanıcıların sağlam girişi yapabileceği ve programların bu girdileri konuleyebileceği bir denetleme mutavassıtdır. Bu makale, C# vüruttiricileri garaz kırmızıır ve TextBox'un nite kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları hakkında haber katkısızlar.

seçerek yeni bir çağlayık dosya oluşturun. Her dü anahtarta da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

O ahit object dershaneından doğrudan ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa ne o derece çok kararsız türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu sorunun yanıtı derunin de üstteki koda bir satırlık çarpık çurpuk bir prosedür ekleyelim.

GenerateMember: Organizatör aracılığıyla kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Kullanıcıların TextBox'a makbul veriler girmesini çıkarmak yürekin data C# Object Kullanımı doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece dijital methalleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını data yazma ve kıraat anlayışlemlerine suples kazandıran birer metotlardır.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum değerat arasındaki arkaış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows kârletim sisteminin vahit denetimlerinde vabestedır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i kucakeriisnde 3 kıta metot mahal almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız sair türetilmiş sınıflarımız ile yanında kullanacağız.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız amma mesleklemleri yazmayız. Binalmasını istediğimiz alışverişlemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içerisine musannifız.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanılamatma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini tüm bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara mevla olmasını katkısızlıyoruz. Sair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *